• Lorem ipsum

Floorservice

Floorservice Floorboy XL 300 Boenmachine
Floorboy XL 300 Boenmachine
De Floorboy xl 300 is de perfecte boenmachine voor de particuliere gebruiker. Geschikt voor alle onderhoudswerkzaamheden aan alle type vloeren. Olie, boenwas, zepen en opboenen. Zelfs het licht polijsten van vloeren is mogelijk. Dankzij de krachtige motor
€289,75
Floorservice Floorboy XL 450 Boenmachine
Floorboy XL 450 Boenmachine
€459,50
Floorservice Floorservice Onderhoudsolie
Floorservice Onderhoudsolie
Floorservice onderhoudsolie is leverbaar in 3 kleuren, naturel, wit en antiek wit. Voor alle met floorservice behandelde vloeren, maar ook prima geschikt op alle andere met olie en hardwaxolie behandelde vloeren. Makkelijk verwerkbaar, en snel drogend.
€19,75
Floorservice Floorservice Teak en Tuinmeubelolie
Floorservice Teak en Tuinmeubelolie
Floorservice teak en tuinmeubelolie is geschikt voor het beschermen van al uw buitenhout zoals meubels, terrassen of schuttingen. Uitermate geschikt voor teakhouten meubelen. Droog in 3 tot 5 uur. 1 liter is voldoende voor 20 a 30 m2.
€18,50
Floorservice Floorservice Houtontgrijzer
Floorservice Houtontgrijzer
Floorservice houtontgrijzer verwijderd de grijze aanslag op diverse houtsoorten buiten, zoals meubels en terrassen. Geeft de originele kleur weer terug aan het hout. Eventueel nabehandelen met Floorservice terrasolie of floorservice teak en tuinolie.
€10,75
Floorservice Floorservice Terrasolie
Floorservice Terrasolie
Floorservice terrasolie is een makkelijk te verwerken olie voor u hout buiten, zoals schuttingen, terrassen, tuinhuisjes , trappen en tuinmeubelen. Uitermate geschikt voor tropische houtsoorten zoals Bangkirai. Droog in 8 uur. Verbruik 15-25 m2 per liter.
€18,50
Floorservice Floorservice Polish Remover 1 Liter
Floorservice Polish Remover 1 Liter
Floorservice polish remover wordt gebruikt voor het verwijderen van oude lagen polish. Aanbrengen met een doek, even laten inwerken, en met een schone doek nawrijven. Het opgeloste dweilwater met een uitgewrongen mop opnemen, en naspoelen met lauw water.
€10,75
Floorservice Floorservice Parketpolish
Floorservice Parketpolish
Floorservice parketpolish geeft de gelakte vloer een beschermlaag, en vult minuscule krasjes. Verkrijgbaar in satin of matte uitstraling. Geeft het gelakte hout een vuil en waterafstotende laag. Verwerken bij kamertemperatuur. Droog na ongeveer één uur.
€10,75
Floorservice Boenborstel voor XL 300/450
Boenborstel voor XL 300/450
€68,50
Floorservice Aandrijfplaat Floorboy XL300/450 Los
Aandrijfplaat Floorboy XL300/450 Los
Losse aandrijfplaat floorboy XL 300 en 450. Let op, indien u een floorboy besteld, wordt de aandrijfplaat standaard meegeleverd. Deze is enkel ter vervanging, bv bij schade of verontreiniging van de pennenrug.
€52,75
Floorservice Floorservice Nature Care 1 Liter
Floorservice Nature Care 1 Liter
Floorservice nature care is een ultramat onderhoudsproduct voor ultramatte vloeren, behandeld met Floorservice nature protect 2K. Geeft een waterafstotende en vuilwerende beschermlaag. Na ongeveer één uur is de vloer weer droog.
€15,75
Floorservice Woodboy 4000/32-3 Boenmachine
Woodboy 4000/32-3 Boenmachine
Deze woodboy boenmachine is een 16 inch professionele machine, geschikt voor het zwaardere onderhoudswerk. Tevens geschikt voor het schuren van vloeren. LET OP: De bodemplaat dient los bij besteld te worden.
€1.565,00