• Lorem ipsum

Woca

Woca Multiglipper schuurlinnen V groef
Multiglipper schuurlinnen V groef
Het schoon schuren van de V groef gaat perfect met deze Multiglipper schuurlinnen.
Zowel met de hand te gebruiken, als ook met de Multiglipper, een houder waar de driehoek in kan, bevestigd aan een steel.
€13,95
Woca Woca Exterior Oil
Woca Exterior Oil
Woca exterior oil is een zeer makkelijk verwerkbare olie voor u buitenhout. Leverbaar in 16 kleuren. Mossen en algen hebben veel minder kans zich te hechten aan het hout. Nooit meer schuren. Schoonmaken, en opnieuw behandelen is het onderhoud.
€72,75
Woca Woca Master Colour oil
Woca Master Colour oil
Woca master colour oil is een makkelijk te verwerken olie voor hout. Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Aanbrengen in 2 lagen. Bied een mooie matte beschermlaag aan u hout. Uitermate geschikt voor doe-het-zelf. Te combineren met logen of beitsen.
€28,50
Woca Tester Woca Exterior Oil
Tester Woca Exterior Oil
De tester woca exterior oil is verkrijgbaar in alle 16 kleuren. Het wordt gebruikt voor het behandelen van buiten hout, zoals terras, schutting, overkapping en meubilair. Inhoud van 25 ml, ruim voldoende voor het maken van een goede test.
€4,50
Woca Woca Natuurzeep
Woca Natuurzeep
Woca natuurzeep (natural soap, zeep) reinigt en onderhoud de houten vloer. Het lost het vuil op de verontreinigde vloer op, en laat een beschermende laag achter op de vloer, zodat deze er weer fris verzorgd uitziet. Woca zeep is verkrijgbaar in 5 kleuren.
€26,75
Woca Woca Olie Conditioner
Woca Olie Conditioner
Woca olie conditioner heeft zowel een voedende als reinigende werking aan u hout. Geschikt voor alle geoliede houtoppervlaktes van vloeren en meubels binnenshuis. Verkrijgbaar in naturel en wit.
€11,75
Woca Woca Olie Sproeifles
Woca Olie Sproeifles
Met de Woca olie sproeifles kan men de onderhoudsolie mooi dun vernevelen over de vloer of het te behandelen hout. Ook prima geschikt om een mengsel van de Woca natuurzeep mee aan te brengen. Te gebruiken voor alle soorten onderhoudsolie of reinigers.
€7,25
Woca Tester Woca Master Colour Oil 25 ml
Tester Woca Master Colour Oil 25 ml
Tester woca master colour oil is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. De inhoud van 25 ml zit in een handige scheurverpakking, en bevat genoeg olie voor het maken van een test. Kleuren zijn onderling mengbaar, en te combineren met één van de logen.
€4,00
Woca Woca Vlekverwijderaar
Woca Vlekverwijderaar
Woca vlekverwijderaar wordt gebruikt voor het verwijderen van vlekken in houten vloeren. Zeer effectief voor het verwijderen van koffie, wijnvlekken, en schoensporen. Werkt het beste op naaldhout zoals grenen, vuren. In handige pompspray verpakking.
€18,75
Woca Woca Diamond Oil Active
Woca Diamond Oil Active
Woca diamond oil active is een hoogwaardige, sneldrogende, kwaliteitsolie voor het beschermen van u hout. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, welke onderling ook mengbaar zijn voor een uniek resultaat. Matte olie voor een natuurlijke uitstraling.
€24,75
-8%
Woca Woca Onderhoudsbox olievloer
Woca Onderhoudsbox olievloer
Woca onderhoudsbox olie is een complete set voor het onderhoud van alle, met woca olie behandelde vloeren. Verkrijgbaar in de kleuren naturel en wit. Onderhoudsolie, intensiefreiniger en zeep in 1 box. Alle producten zijn ook los verkrijgbaar.
€69,50€63,75
Woca Woca Werkbladolie
Woca Werkbladolie
Woca werkbladolie wordt gebruikt voor het behandelen van houten werkbladen zoals snijplanken, aanrechtbladen en tafels. Heeft het safe voor food kenmerk, waardoor het veilig te gebruiken is. Geeft het hout een goede bescherming tegen vuil en vocht.
€23,75
Woca Woca Olieverdunner
Woca Olieverdunner
Woca olieverdunner wordt gebruikt om olie aan te lengen, en het reinigen van gereedschap. Ben er bewust van, dat door het verdunnen van de olie, er wellicht niet voldoende in één keer wordt aangebracht. Een tweede laag wordt dan geadviseerd.
€19,50
Woca Woca Hardwaxolie Extreme
Woca Hardwaxolie Extreme
Woca hardwaxolie extreme is een beschermende olie, welke een vollere uitstraling geeft aan het hout dan de matte olie. Hardwaxolie vormt een oppervlakkige laag die wat meer glans geeft. Ook te gebruiken als laatste laag op de woca master colour oil.
€103,75
Woca Woca Easy Neutralizer
Woca Easy Neutralizer
Woca easy neutralizer verwijderd zwarte vlekken en kringen in eikenhout. Eiken bevat looizuur, en maakt een reactie met zuren, sommige metalen, roest en dergelijke. De werking wordt geneutraliseerd. Hoe verser de plekken zijn, hoe meer kans van slagen.
€18,75
Woca Woca Houtontgrijzer
Woca Houtontgrijzer
Woca houtontgrijzer reinigt al het buitenhout grondig tot diep in de houtporiën. Het verwijdert vuil, en pakt de grijze verkleuring aan. Het lost ook oude olieresten op, en zorgt voor een goede hechtlaag van de nieuwe olie. Product is klaar voor gebruik.
€15,75
Woca Woca Patina disk 6 inch (13 cm)
Woca Patina disk 6 inch (13 cm)
Woca patina disk P2000, wordt gebruikt voor nat in het hout schuren van de olie of zeep. Creëert een zeer sterke en afstotende toplaag in het hout. De schijfjes zijn waterproof en te gebruiken onder een boenmachine of met de hand.
€12,25
Woca Woca Vervangende Spray Mop
Woca Vervangende Spray Mop
De woca vervangende spray mop Is de mop die past op de woca spray mop. Los verkrijgbaar. Geschikt voor alle harde vloeren, zoals houten vloeren gelakt en geolied, laminaat, pvc en tegels. Uitwasbaar op 60 graden.
€9,95
Woca Woca Master Optima Lak
Woca Master Optima Lak
€145,00
Woca Woca Invisible Oil
Woca Invisible Oil
€99,75
Woca Woca Onderhoudsgel
Woca Onderhoudsgel
Woca onderhoudsgel wordt gebruikt voor alle geoliede meubels, vloeren en werkbladen zoals tafels en keukenbladen. Geeft het hout een goede vuil en vocht afstotende laag. Droogt zeer snel, na 4-6 uur weer in gebruik te nemen. Mooie volle uitstraling.
€21,25
Woca Tester Woca Diamond Oil Active 25 ml
Tester Woca Diamond Oil Active 25 ml
Handige tester woca diamond oil active in scheurverpakking voor het bepalen van de juiste kleur olie op u hout. Verkrijgbaar in alle 9 kleuren, en probeer de kleuren ook eens onderling te mengen voor het perfecte resultaat. Voor ruim 0,5 m2 hout.
€4,00
Woca Woca Onderhoudsolie
Woca Onderhoudsolie
Woca onderhoudsolie, voor het onderhouden van alle vloeren, welke met olie behandeld zijn. Verkrijgbaar in 5 kleuren, naturel, wit, extra wit, grijs en bruin. Makkelijk te verwerken,zowel met de hand, als met een boenmachine. Verbruik 30-40 m2 per liter.
€22,50
Woca Woca Houtloog
Woca Houtloog
Woca houtloog is een voorkleur product, wat vergelen van het hout zal tegengaan. Verkrijgbaar in wit en grijs. Het verbleekt het hout, met een witte of grijze waas. De loog bied geen bescherming, en moet altijd worden nabehandeld met een olie of zeep.
€41,75