• Lorem ipsum

Unika

Unika Hardwaxstaaf Los 20 Kleuren
Hardwaxstaaf Los 20 Kleuren
Losse Hardwaxstaaf voor het repareren van alle type harde vloeren zoals hout, laminaat, pvc, tegels, linoleum, enz. Door het smelten van de staaf kan men de was in de beschadiging laten lopen. Verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en onderling mengbaar
€7,50
Unika Colorsealant Kit op Kleur
Colorsealant Kit op Kleur
Colorsealant kit op kleur, is een overschilderbare flexibele acrylaatkit op kleur. Geschikt voor alle ondergronden zoals hout, laminaat en pvc. Voor het afkitten op kleur rondom kozijnen, plint of trap. Verkrijgbaar in 17 verschillende houtkleuren.
€10,75
Unika Kleurenkaart Colorsealant
Kleurenkaart Colorsealant
Kleurenkaart colorsealant, met alle mogelijke kleuren van de colorsealant kleurenkit. De kunststof kaart bevat echte dotten kit, dus de kleur is een werkelijke kleur van de kit. Colorsealant is een acrylaatkit. Flexibel en overschilderbaar.
€5,75
Unika Unika Hardwaxset Grijstinten
Unika Hardwaxset Grijstinten
De Unika hardwaxset grijs wordt gebruikt voor het in kleur repareren van beschadigingen in hout. Set bestaande uit 10 grijstinten. Door smelten wordt de wax vloeibaar, en kan men in de beschadiging laten vloeien. De kleuren zijn onderling mengbaar.
€54,75
Unika Unika Softwaxset 10 Kleuren
Unika Softwaxset 10 Kleuren
De unika softwaxset is de zachte versie van de hardwaxstaven, deze hoeft men niet te smelten, en kan men in de beschadiging door deze er in te wrijven. Set bestaat uit 10 verschillende kleuren. Licht verwarmen maakt de wax soepeler.
€46,75
Unika Unika Hardwaxset Bruintinten (HW 514)
Unika Hardwaxset Bruintinten (HW 514)
Unika hardwaxset bruin bestaat uit 10 verschillende kleuren met als hoofdkleur bruin. Makkelijke set voor het repareren van bv u houten vloer, of alle andere harde materialen zoals laminaat, pvc, aanrechtbladen. Kleuren zijn onderling mengbaar!
€54,75