• Lorem ipsum

Ciranova

Ciranova Ciranova Hardwaxoil
Ciranova Hardwaxoil
Ciranova hardwaxoil is een makkelijk verwerkbaar product, sneldrogend, en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Schuren tot korrel 100-120, en vervolgens de olie aanbrengen. Droogtijd 6 tot 12 uur, afhankelijk van houtsoort en kleur.
€33,75
Ciranova Ciranova Loogbeits - Reactive Stain
Ciranova Loogbeits - Reactive Stain
Leverbaar in 1 liter verpakkingen. Ciranova Loogbeits is een product om hout voor te kleuren, en maakt gebruik van de looizuren in het hout. Altijd afwerken met een olie of was. Geeft het hout een verouderde, nostalgische uitstraling.
€25,75
Ciranova Ciranova Woodlook Plus Onzichtbare olie
Ciranova Woodlook Plus Onzichtbare olie
Ciranova woodlook plus is een watergedragen olie die een gebleekt onbehandeld effect creëert. Één van de drie varianten uit de plus serie. Makkelijk verwerkbaar product, en zeer bewuste keuze voor het milieu, en zeker belangrijk, Een super kwaliteit.
€57,75
Ciranova Ciranova Unico 2K
Ciranova Unico 2K
Ciranova unico 2K is een 2-componentenolie, die in 1 laag wordt opgebracht. Snelle droogtijd, een verbruik van 50-60 m2 per liter, en leverbaar in 17 kleuren, zijn enkele voordelen van deze oersterke olie. Leverbaar in 1,3 liter.
€107,50
Ciranova Ciranova Ecofix Plus Invisible Oil
Ciranova Ecofix Plus Invisible Oil
Ciranova ecofix plus oil is één van de drie producten uit de plus serie. Een onzichtbare invisible olie in drie varianten. Zeer makkelijk te verwerken, oersterk en een verantwoordt product voor het milieu. Ultramatte uitstraling!
€57,75
Ciranova Ciranova Parketzeep
Ciranova Parketzeep
Ciranova parketzeep reinigt u houten vloer, en laat tevens een voedende laag achter op het hout. U vloer wordt opgefrist, en ziet er weer voller en mooier uit na de zeepbehandeling. Verbruik 1 liter=400 m2. Geschikt voor geoliede houten oppervlakte.
€17,75
Ciranova Ciranova Onderhoudsolie 1 Liter
Ciranova Onderhoudsolie 1 Liter
Ciranova onderhoudsolie is een universele olie, die voor vrijwel alle geoliede oppervlakte gebruikt kan worden. Ook geschikt voor de moeilijk te onderhouden UV geoliede vloeren. Verkrijgbaar in satin, mat en een matte witte versie. 40 tot 60 m2 per liter.
€35,75
Ciranova Ciranova Oculto Plus Zero Gloss Oil
Ciranova Oculto Plus Zero Gloss Oil
Ciranova oculto plus zero gloss is een watergedragen onzichtbare impregneringsolie. De olie vergeeld niet, en heeft een lichte, intense ultramatte uitstraling, waardoor deze olie als onzichtbaar wordt ervaren. Wordt aangebracht met een roller.
€57,75
Ciranova Ciranova Gupamaker
Ciranova Gupamaker
Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakkingen. Ciranova gupamaker wordt gebruikt voor het repareren en dichtstoppen van kieren en gaatjes in hout. Overschuurbaar na 30 minuten. Wordt aangemaakt met het schuurstof vam het hout voor de juiste kleur!
€29,75
Tester Ciranova Ecofix Plus Oil
Tester Ciranova Ecofix Plus Oil
Tester ciranova ecofix plus
€9,75
Ciranova Ciranova Intensiefreiniger
Ciranova Intensiefreiniger
Ciranova intensiefreiniger wordt gebruikt voor het grondig reinigen van geoliede vloeren, voor men de vloer gaat onderhouden met onderhoudsolie. Verwijderd hardnekkig vuil of oude zeeplagen. Ook te gebruiken in combinatie met een boenmachine en groene pad
€14,75
Ciranova Ciranova Hardwaxolie Titan
Ciranova Hardwaxolie Titan
Ciranova hardwaxolie Titan. Topkwaliteit hardwaxolie, die zowel met een boenmachine, als met een roller aan te brengen is. Leverbaar in 3 glansgraden, en verpakkingen van 0,75 of 2,5 liter. Ook te gebruiken als laatste afwerking over kleur olie.
€38,75
Tester Ciranova Unico 100 ml
Tester Ciranova Unico 100 ml
Tester ciranova unico heeft een inhoud van 100 ml in een handig flesje met schroefdop. Handig voor het maken van een ruime test, of het behandelen van een klein meubilair of reparatie. Leverbaar in alle kleuren van ciranova unico.
€9,75
Ciranova Ciranova Parketwas
Ciranova Parketwas
Ciranova parketwas is een makkelijk verwerkbare traditionele boenwas, verkrijgbaar in kleurloos, geel of bruin. Te gebruiken of geboend of vernist hout zoals vloeren en meubels, maar ook te gebruiken op stenen vloeren. Droog na 30 minuten.
€28,75
Ciranova Ciranova Kalkwas Wit 0,5 KG
Ciranova Kalkwas Wit 0,5 KG
€30,75